Wydawnictwo The Facto ma przyjemność zaprosić na premierę książki, pt.: "Cuda nasze powszednie", Doroty Łosiewicz.

To rzecz o sprawach po ludzku niemożliwych, które mogą przydarzyć się każdemu. Co do tego, że cuda zdarzają się każdego dnia, nie mają wątpliwości bohaterowie tej książki, którzy z radością dzielą się tym, co przeżyli. Nagłe uwolnienia z nałogów, poczęcia, do których miało nigdy nie dojść, niespodziewane uzdrowienia czy normalne życie, mimo, że lekarze zapowiadali wegetację. Ta książka po prostu daje nadzieję i pokazuje siłę Bożego Miłosierdzia.

Dorota Łosiewicz jest dziennikarką tygodnika "wSieci" i portalu wPolityce.pl. Prywatnie szczęśliwą żoną i mamą czwórki dzieciaków.

"Cuda nasze powszednie" pisała będąc w czwartej ciąży. To, co ją spotkało, pchnęło ją do zebrania kilkunastu historii ludzi, którzy doświadczyli Bożej interwencji i zgodzili się o tym opowiedzieć. Podczas pracy nad książką nie spodziewała się jednak, że życie napisze dla niej niespodziewany epilog, który pozwoli jej stać się bohaterką własnej książki.

Zapraszamy na uroczystą premierę książki "Cuda nasze powszednie", która odbędzie się 08.12.2015 roku, o godz. 19 w Domu Pielgrzyma Amicus przy Sanktuarium bł. ks. Jerzego Popiełuszki. Ul. Stanisława Hozjusza 2, Warszawa.