Jesteśmy częścią szwedzkiej Grupy Bonnier - koncernu medialnego posiadającego około 200 firm w 14 krajach. W Polsce działamy od 1997 jako wydawca „Pulsu Biznesu”.

W 2015 do grupy dołączył Bankier.pl i w tej chwili jesteśmy jednym z liderów wśród wydawnictw piszących o biznesie i ekonomii w Polsce.

Obecnie poszukujemy na stanowisko

Redaktor newsroomu Bankier.pl

Miejsce pracy: Wrocław

Jeśli chciałbyś być odpowiedzialny za:

zarządzanie treścią na stronie głównej i w portalu Bankier.pl

przygotowanie techniczne w CMS tekstów przeznaczonych do publikacji

współpracę z autorami

redakcję i korektę tekstów przeznaczonych do publikacji

współpracę z innymi działami firmy

pisanie artykułów do serwisów grupy

I spełniasz poniższe wymagania:

• dobrze orientujesz się w bieżącej sytuacji społeczno-gospodarczej w Polsce i na świecie
  • posiadasz podstawową wiedzę z zakresu finansów i gospodarki
  • dobrze czujesz się w intrenecie i umiesz sprawnie wyszukiwać informacje
  • masz doświadczenie w obsłudze systemów publikacji treści np. Wordpress
  • posiadasz praktyczną znajomość mediów społecznościowych
  • znasz język angielski w stopniu dobrym
  • dobrze znasz zasady pisowni i interpunkcji języka polskiego
  • dysponujesz lekkim piórem
  • szukasz pracy na pełny etat lub jesteś studentem/studentką potrzebującym/ą elastycznych godzin pracy
  • jesteś osobą pomysłową, sumienną, chcącą się uczyć i posiadasz pozytywną energię J

Zapewniamy:

• możliwość skorzystania z opieki medycznej i ubezpieczenia grupowego oraz karty Multisport
  • bardzo dobrą atmosferę pracy
  • pracę w oparciu o umowę o pracę lub umowę cywilnoprawną
  • elastyczny czas pracy
  • możliwość rozwoju
  • owoce w biurze
dowolna forma współpracy
karta MultiSport
opieka medyczna

udział w konferencjach PB
ubezpieczenie na życie
owoce w biurze

e-prenumerata PB.pl
integracja 2x w roku
Poznaj nas lepiej na kariera.bonnier.pl

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w dostarczonych dokumentach aplikacyjnych przez Bonnier Business Polska Sp z o.o. jako potencjalnego pracodawcy, w tym wizerunku, dla celów związanych z uczestnictwem w danym procesie rekrutacyjnym  Przyjmuję do wiadomości, że powyższa zgoda może być w każdej chwili cofnięta.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w dostarczonych dokumentach aplikacyjnych przez Bonnier Business Polska Sp z o.o, jako potencjalnego pracodawcy, w tym wizerunku dla celów związanych z uczestnictwem w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Przyjmuję do wiadomości, że powyższa zgoda może być w każdej chwili cofnięta.
Administratorem Danych Osobowych jest Bonnier Business Polska Sp.z o.o. ul Kijowska 1 03-738 Warszawa zwana dalej „Spółką”. W spółce został powołany Inspektor Ochrony Danych, adres korespondencyjny: ul. Ludwika Narbutta 22 lok. 23, 02-541 Warszawa, e-mail: iod@bonnier.pl.  Dane osobowe gromadzone przy pomocy aplikacji o pracę (CV) – przetwarzane w celach rekrutacyjnych - przetwarzane są na podstawie art. 6 ust 1 lit. a, a w zakresie wizerunku – art. 9 ust. 1 pkt. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako RODO). Dane osobowe podane przez kandydata związane z:
- uczestnictwem w wybranym procesie rekrutacyjnym będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacyjnego na dane stanowisko,
- uczestnictwem w przyszłych procesach rekrutacyjnych będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody kandydata na przetwarzanie jego danych w tym celu.
Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Kandydat posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.
Kandydat ma również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych w aplikacji o pracę jest dobrowolne, ale niezbędne w celu uczestnictwa w bieżącym procesie rekrutacyjnym i ew. przyszłych rekrutacjach. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w ww. celach jest dobrowolne.