Radio Szczecin to wiodąca stacja radiowa w województwie zachodniopomorskim. Swoim zasięgiem obejmuje największe ośrodki województwa: Szczecin, Stargard, Kołobrzg, Świnoujście.

Stacja jako jedyna w regionie cały swój program nadaje bezpośrednio ze Szczecina. W jej zasięgu technicznym mieszka ponad milion osób. Radia Szczecin można również słuchać przez Internet i dedykowane aplikacje na urządzenia w systemie Android i iOS.

Redaktor

Miejsce pracy: Szczecin

Radio Szczecin poszukuje osób odpowiedzialnych za:

• zbieranie, wyszukiwanie, przygotowywanie i prezentowanie aktualnych wiadomości.
  • przygotowywanie i prowadzenie audycji.

Nasze wymagania:

• dobre warunki głosowe, dykcja
  • bardzo dobra znajomość języka polskiego
  • umiejętność sprawnego pisania i redagowania tekstów
  • umiejętność wyszukiwania informacji
  • dobra organizacja pracy, samodzielność
  • umiejętność pracy w grupie
  • umiejętność pracy pod presją czasu
  • dociekliwość, rzetelność
  • mile widzialne doświadczenie pracy w mediach

Oferujemy:

• stabilene zatrudnienie
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • opiekę podczas wdrażania w nowe obowiązki

Osoby zainteresowane pracą prosimy o przesyłanie aplikacji (CV, list motywacyjny, próbka głosu) klikając w przycisk aplikowania lub na adres mailowy.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Polskie Radio Szczecin S.A. z siedzibą w Szczecinie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest Polskie Radio Szczecin S.A. z siedzibą w Szczecinie przy al. Wojska Polskiego 73. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Aplikuj teraz

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do Polskiego Radia Szczecin S.A. z siedzibą w Szczecinie przy al. Wojska Polskiego 73 (Pracodawca, Administrator danych), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę/Administratora danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.